Pasen

Op 1 april (geen grap!) zullen we de Paaslunch houden. We lunchen gezamenlijk met de klas met broodjes, drinken en beleg dat geleverd wordt door Albert HeijnBadhoevedorp. We zijn erg blij met deze royale sponsoring! Die dag nemen de kinderen in een tasje een bord, bestek en een beker voorzien van naam mee naar school. Voor eten en drinken wordt dus gezorgd. Voorafgaand aan de lunch zullen we aandacht besteden aan het Paasverhaal d.m.v. een Powerpoint en het zingen van liederen. Let op! Het 10 uurtje nemen de kinderen dus wel mee, alleen de lunch wordt verzorgd. Deze dag, donderdag 1 april, zijn de kinderen van de groepen 3 t/m 8 om 14.00u vrij en de groepen 1-2,5 minuten later (14.05 uur).

Op vrijdag 2 april is het Goede Vrijdag en zijn wij vrij. Op maandag 5 april zijn wij gesloten vanwege 2e Paasdag.